Incredibil! Primele imagini cu Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubitul ei

Astăzi fosta asistentă tv, Daniela Crudu, a fost externata iar înfățișarea acesteia ne arată calvarul prin care a trecut vedeta în urmă cu câteva zile, atunci când iubitul acesteia a bătut-o cu bestialitate.

Daniela a fost așteptată de sora acesteia, Ana Crudu, ambele plecând spre casa din Ferentari, unde le aștepta tatăl acestora.

Se pare că familia acesteia a fost alături de vedeta în clipele critice, iar acum aceasta a ales să locuiască în casa părintească unde se simte în siguranță.

Tatăl acesteia se bucură că fiica lui s-a refăcut, că durerile acesteia nu mai sunt atât de mari, însă pare dezamăgit la gândul că iubitul fiicei sale este posibil sa fi plecat din țară si se poate să scape nepedepsit.

 

Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, declară tatăl vedetei

 

Lasă un răspuns

Ministrul afacerilor interne a dezbătut problema corupţiei! Iată ce s-a discutat

Breaking News! Copilul de 4 ani anesteziat în clinica din Piteşti a murit!