Poștașul a reclamat că a fost tâlhărit de către două persoane necunoscute acestea i-au furat banii de pensii pe care acesta trebuia să îi distribuie, suma ajungând la 40.000 RON.
În urma cercetărilor organelor de poliție a reieșit că deși poștașul a făcut o declarație scrisă cu privire la incidentul semnalat, acesta și-a înscenat furtul și loviturile de pe corpul acestuia, în scopul de a înșela atât poliția cât și locul de munca, în vederea însușirii acelei sume de bani.
Se pare că poștașul avea o situație materială mai dificilă avea o datorie veche pe care trebuia să plătească și în disperarea acestuia a recurs la acest gest, acum urmând să fie anchetat de către organele de poliție cu privire la înscenarea comisă.
„Joi, 13 februarie, în jurul orei 15,00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Aricestii-Rahtivani, sat Nedelea, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violenţă un factor poştal de o geantă ce conţinea bani şi documente poştale. Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment a reieşit faptul că, deşi factorul poştal a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă, cu scopul de a acoperi o datorie”,

Reclamă