Elena Ionescu este fericitul concurent care a câștigat competiția acerbă Survivior România. A demonstrat faptul că are atitudine de luptătoare și că poate face față și celor mai dificile condiții de viață. Vedeta are foarte mulți susținători care o apreciază și se bucură pentru succesul ei, însă, în tabăra cealaltă, există și guri rele care critică orice mișcare a vedetei după ce aceasta s-a întors învingătoare acasă, în țara natală.

Reclamă

Se pare că și o simplă mărire a buzelor îi scot din minți pe răutăcioși. Internauții au criticat-o pe Elena Ionescu din această cauză punând și un comentariu extrem de răutăcios în dreptul fotografiei cu pricina.

Reclamă

Toată această situația a avut loc în mediul online pe un grup special creat pentru ultima ediția e competiției Survivor România. O internaută a publicat o imagine cu artista Elena Ionescu. În fotografia respectivă, câștigătoarea se afla într-o clinică din București, loc în care a intervenit la nivelul buzelor mărindu-le.

Internauta critică, se pare, gestul făcut de Elena Ionescu pentru că a recurs la acest gest. În opinia acesteia, este vorba doar de un moft. Din răutate, aceasta a postat un mesaj dur la adresa câștigătoarei Survivor România 2020, spunând că până acum îi plângea de milă că locuiește cu chirie și are singură grijă de fiul său. Acum, însă, se răsfață în lux și intervenții.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani. Are copil mic, stă în chirie. Dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice.” a scris internauta, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu.

Incredibil pe ce a cheltuit Elena Ionescu banii de la Survivor!
Incredibil pe ce a cheltuit Elena Ionescu banii de la Survivor!

”Elena Ionescu: Este vorba de o problemă hormonală”

Competiția Survivor România a avut consecințe vizibile și asupra corpului artistei Elena Ionescu. Cu toate că hrana de care a avut parte acolo nu i-a permis acest lucru, vedeta s-a îngrășat. Mai mult, menstruația i s-a oprit vreme de patru luni de zile. Așa că Elena s-a găsit nevoită să explice aceste fenomene.

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi. Atunci când corupul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că exisatu niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.”

Tot din această problemă nu am mai avut ”perioadă” (menstruație n.r.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat. S-au adunat și s-a ajuns la aceast problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum.”, a dezvăluit Elena Ionescu, pe vlogul său.