Fanii au rămas uimiți de frumusețea și asemănarea dintre Ioana Ginghină și sora ei, Elena

Ioana Ginghină se numără printre cele mai cunoscute și mai frumoase actrițe din România. Vedeta se bucură de o viață minunată, pe care o trăiește la maxim. De data aceasta însă, vedeta a petrecut timp de calitate alături de Elena, sora ei. 

Venită în București, Elena nu a putut să nu profite de asta și să se bucure de revederea cu sora ei. Cele două s-au distrat ca fetele și au depănat amintiri. Și pentru că Ioana are o mare comunitate de persoane pe Instagram care o urmăresc și cu care împărtășește modul cum decurge fiecare zi din viața sa, ea a postat mai multe imagini cu sora ei.

Ioana Ginghină se mândrește cu o soră frumoasă tare

Vedeta a postat pe InstaStory mai multe fotografii cu sora ei. Internauții nu au putut să treacă cu vederea asemănarea izbitoare a celor două.

Captură InstaStory

Ioana Ginghină mai are o soră vitregă, pe care nu a ajuns să o cunoască

Invitată în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit despre un subiect despre care nu știe multă lume. Ea mai are o soră vitregă din partea tatălui, pe care însă nu a cunoscut-o nici până în prezent.

„Mama e cu 12 ani mai tânără decât tata. Să știi că tata a mai fost căsătorit o dată, prima nevastă este în America, și între mine, între cele două căsătorii, a mai făcut o fată.

Eu mai am o soră vitregă. Mai am și un frate în America, dar e din căsătorie”, a povestit Ioana Ginghină, la podcast la Cătălin Măruță.

Sursa: Social media

„La un moment dat eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă, nu am văzut cum arată sau cine e, și a zis: ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină!

Ce curios, că e rar numele Ginghină. Și tatăl ei e tot profesor de sport și o cheamă Dana Ginghină. Și apoi i-a căzut fața.

Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd. Ea cumva trecuse pe stradă, nu am oprit”, a mai dezvăluit vedeta.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!