Caz fără precedent în Timișoara, unde o funcționară este acuzată de primar că în loc sa își desfășoare atribuțiile de muncă, acesta naviga în lumea online, Facebook-ul ocupandu-i tot timpul.

Mirela Adriana Toc nu și-a exercitat atribuțiile de serviciu în cadrul Biroului Salubrizare și a folosit calculatorul în scop personal timp de aproximativ 52 de ore și 30 de minute. Conform fișei de pontaj, Mirela Adriana Toc a avut 10 zile lucrătoare pontate în luna decembrie 2019, astfel cumulând 80 de ore lucrate. Din totalul de 80 de ore, aproximativ 52 ore și 30 minute a desfășurat activități de pe calculatorul de serviciu în scop personal. Adică aprox. 65% din orele lucrate în luna decembrie nu a muncit în interesul PMT și pentru timișoreni” acuză primarul

Lista celor mai vizitate site-uri potrivit primarului sunt :

Facebook – 42 ore, 30 min

Yahoo mail – 8 ore, 30 min

Twitter.com – 8 min

Instagram – 3 min

farmec.ro – 35 min

În toată luna decembrie 2019 a transmis doar 9 poze cu deșeuri abandonate pe domeniul public, în data de 4 decembrie, în intervalul orar 12,01 – 12,56 (…) așadar (…) în toată luna a muncit efectiv aproximativ 2 ore (o oră pe traseu + maxim o oră drum dus/ întors de la sediul primăriei). Restul atribuțiilor din fișa de post nefiind cazul de a fi efectuate în luna deceembrie 2019, rezultă că din totalul de 80 de ore a lucrat efectiv doar 2 ore, adică 2,5% din timp” mai adaugă primarul.