Reclamă
Reclamă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă de luni, la Brigada Specială de Intervenție. Ancheta legată de acest caz a început să întâmpine dificultăți, deoarece rezultatele analizelor de sânge care ar atesta dacă jandarmerița a consumat sau nu droguri nu au fost finalizate de către INML. Pe fondul acestor întârzieri, Andreea Bumbac va intra din nou în concediu de odihnă în doar două zile.

La începutul săptămânii, Andreea Bumbac s-a întors la serviciu, ocupând tot aceeași funcție în cadrul Brigăzii Speciale a Jandarmeriei. Cu toate acestea, ancheta derulată în cazul ei nu a dus la descoperirea de informații noi care să ajute la elucidarea situației.

Ulterior, competența anchetei a fost transferată către Departamentul de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Această schimbare s-a produs în speranța că DIICOT va putea rezolva cazul mai eficient. Momentan, DIICOT așteaptă rezultatele analizelor care să ateste conținutul prafului alb găsit asupra jandarmeriței.

Incredibil! Jandarmerița prinsă cu droguri în poșetă s-a întors la muncă. Ancheta întâmpină dificultăți

Reclamă

Întârzierea rezultatelor analizelor

Deoarece obținerea rezultatelor analizelor poate dura luni de zile, nu s-au putut lua măsuri disciplinare împotriva Andreei Bumbac. Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că aceasta nu a fost audiată oficial în cadrul anchetei în desfășurare.

Pe lângă ancheta desfășurată de DIICOT, Jandarmeria a inițiat două investigații proprii. Ancheta disciplinară nu a fost încă finalizată, iar direcția de control al instituției nu a descoperit nereguli în relația Andreei Bumbac cu superiorii sau cu colegii de muncă.

Pe data de 19 noiembrie, Andreea Bumbac a fost prinsă de către autorități în posesia mai multor plicuri conținând un praf alb. Incidentul a avut loc în timp ce aceasta se întorcea dintr-o petrecere, fiind într-un taxi. La momentul arestării, aceasta a susținut că nu știa conținutul plicurilor și că acestea ar fi fost primite de la o prietenă.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro