Îndrăgita cântăreață Antonia aproape că nu face niciun efort consistent să se mențină în rândul celor mai frumoase femei. Mama natură i-a oferit cele mai frumoase daruri. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, dar trupul ei pare că nu arată că este mamă a trei copii. Antonia stă extrem de bine din ambele puncte de vedere.

Chiar dacă se află în autoizolare la domiciliu, Antonia nu se plictisește. Aceasta depană amintirile și le arată fanilor ei de pe Instagram fotografii foarte sexy cu ea de când se afla în America. Pe acea vreme, firește, nu se afla într-o relație cu Alex Velea. Însă, era la fel de frumoasă și senzuală ca în ziua de astăzi.

Acum Antonia este din ce în ce mai fericită. Are și de ce. Toate îi merg excelent atât în viața personală, cât și în cea profesională. Frumoasa artistă declară faptul că relația ei cu Alex Velea merge ca pe roate. Aceștia sunt foarte compatibili și se înțeleg de minune.

Incredibil în ce fel arăta Antonia când era model în America! Fotografiile care au încins mințile bărbaților pe internet

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară” – a declarat Antonia.

Alex velea a participat la emisunea Asia Express acum ceva timp. În timpul competiției a simțit din plin dorul soției sale, Antonia, și a celor doi băieței pe care îi au împreună. După această experiență, acesta recunoște că nu poate trăi fără familia lui.

„Bă, noi ne-am gândit… ne pare bine, față de familie, față de copii. Avem o ușoară tristețe. E aceeași situație. Nu știu cât de mult am mai fi putut să concurăm, mai ales să sănătatea este primordială, s-a schimbat un pic situația, ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi, să distrăm lumea, să facem show. A fost o experiență mișto. Unele misiuni ne-au depășit, cu autostopul am avut ghinion să zic așa… Mi-a fost dor de casă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, de-abia aștept să o văd! O pup și o iubesc, abia aștept să ajung acasă, la băiețeii noștri. Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a mrturisit soțul Antoniei, Alex Velea, după ce a fost eliminat de la Asia Express.