Potrivit CNN, mult îndrăgita marcă Hummer urmează să fie relansată prin aducerea pe piaţă a unui model exclusiv electric care va avea o putere cu adevărat incredibilă.

Reclamă

Fanii modelului se vor putea astfel bucura de o nouă maşină care, în ciuda faptului că va mai dura până va fi pusă în vânzare, aceasta va fi cu siguranţă una de invidiat.

Astăzi, 03.02.2019, va fi prezentată prima imagine a noului model, la General Motors în cardul Super Bowl-ului, iar maşina urmează să apară pe piaţă peste doi ani, în 2022. Până în momentul de faţă, detaliile cunoscute sunt întradevăr fenomenale şi impresionează cu uşurinţă absolut orice persoană.

Reclamă

Spre exemplu, motoarele electrice vor dezvolta 1000 de cai-putere, iar maşina va atinge o viteză de 100 km/oră în numai 3 secunde. De notat este faptul că o astfel de viteză este rar întâlnită, chiar şi la modelele supersport, aşadar, ingeniozitatea celor de la Hummer este cu adevărat demnă de laudă. Pentru o comparaţie clară, noul Chevrolet Corvette are 495 de cai-putere.

Totodată, maşina americană va prezenta şi un cuplu maxim de peste 15.000 Nm, prin care se diefrenţiază incontestabil faţă de celelalte maşini. Spre exemplu, noul GMX Sierra 3500 Heavy Duty, are 445 de cai-putere şi 1234 Nm, iar sarcina maximă de tractare este de 6,5 tone.

Pe data de 20 mai, maşina va fi prezentată, moment în care se vor cunoaşte mai multe detalii.