Cătălin Botezatu este fără îndoială unul dintre cei mai tari designeri vestimentari din țara noastră, iar faptul că toată lumea îl cunoaște l-a făcut să vrea ca viața lui privată să rămână departe de ochii curioșilor, dar nu a fost deloc așa.

Deși se știe de un fiu secret al său, abia acum cel care l-a crescut pe băiat vine cu detalii. Ce spune acesta? Cristian a dezvăluit faptul că l-a crescut pe fiul secret al lui Cătălin Botezatu, fără să-și dea seama că nu el este tatăl biologic.

„N-a reuşit să mă convingă că eu sunt 100% tatăl băiatului. Eu știam sigur că nu aveam cum, fiind în deplasare și știam de relația ei cu Cătălin Botezatu. Atât îmi doresc pentru băiat ca el să ştie că tatăl lui biologic este Cătălin Botezatu.”, a spus Cristian.

O sursă a dezvăluit că a fost căsătorit cu o femeie pe nume Angelica, iar după ce aceasta s-a angajat la Casa Odobești, cei doi s-au îndrăgostit. Idila secretă ar fi durat 5 zile și s-a petrecut în anul 1997, an în care Angelica l-a anunțat pe Cristian că este însărcinată.

„Nu știu cum să mă mai exprim, că lumea să mă înțeleagă. Un tată biologic și unul care a crescut acel băiat, nu am făcut referire la un băiat anume, am spus doar cu mult timp în urmă de existența acestui băiat, copil. Nu am spus cine este, s-au făcut speculații. Nu am spus niciodată cine este, voi spune, dacă va fi cazul, dar din respect pentru oameni, pentru familie, poate fi în țară, poate fi în afară țării. Nu am spus niciodată cine este, cum este. Da sunt asemănări, dar pot exista oameni care să semene cu mine sau care fac în așa fel încât să semene cu mine. Nu trebuie să provocăm suferință unor oameni, mai ales că e un subiect delicat și indiferent cum ai da-o, provoacă oarece suferința.”, a declarat Bote.

 

 

Share.