Zilele trecute, o notă de plată a devenit de-a dreptul virală în social media. Doi turiști au rămas uimiți după ce au plătit o sumă colosală pentru 2 pizza, 2 cafele, un suc și o bere

Fie că știați sau nu, în Mamaia, prețurile cresc de la un an la altul. Nu e de mirare că o simplă pizza și un suc ajung să coste cât 2 mese la un restaurant obișnuit. Zilele trecute, o notă de plată a unor turiști a devenit virală în social media.

Mai exact, aceștia au plătit, pentru 2 pizza, 2 cafele, un suc și o bere, suma de 215 lei, astfel:

1 pizza cotto = 80 lei

1 pizza diavola = 65 lei

1 suc Pepsi = 15 lei

1 bere Heineken = 25 lei

1 cafea = 30 lei.

După ce nota de plată a fost postată de unul dintre turiști în social media, internauții au rămas de-a dreptul șocați de prețurile exagerate pe care le-au plătit aceștia, pentru o simplă masă. În mod normal, totul ar fi trebuit să coste undeva în jurul a 100 de lei, însă prețurile duble sau triple au făcut din nota de plată un adevărat dezastru pentru buzunare.

Incredibil, dar adevărat! Cât au plătit niște turiști pentru 2 pizza, 2 cafele, o bere și un suc, în Mamaia. Nota de plată întrece orice imaginație. VIDEO
social media

Obrazul subțire cu multă cheltuială se ține!

Așa se face că unul dintre tiktokeri a postat pe contul său de pe rețeaua de socializare un videoclip în care explică faptul că nu greșește cine cere, ci acela care oferă. Stațiunea Mamaia este cunoscută în rândul turiștilor pentru prețurile exagerate pe care le are pentru diverse facilități.

 

@tudortim Ai plăti așa ceva? #mamaia #fyp #foryou #fypシ #romania #tudorestischimbarea ♬ Violin – Grooving Gecko

Pe plajă, un șezlong a ajuns să coste, anul acesta, 100 de lei, iar în weekend, prețurile cresc considerabil. De asemenea, dacă vrei să stai pe o plajă exclusivistă, ajungi să plătești chiar și câteva sute de lei pentru un baldachin pentru 2 persoane.

Nici băuturile nu sunt mai ieftine. O simplă sticlă de apă plată, pe care o cumperi de la orice magazin de cartier cu 3 lei, pe plajele din Mamaia costă peste 10 lei. La fel și sucurile, care ajung la 15-20 de lei, în funcție de sortimente. Un cocktail costă chiar și 50 de lei, iar dacă vrei să mănânci o pizza pe plajă trebuie să scoți din portofel între 65 și 120 de lei.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.