Andra este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete de la noi. Este fericita posesoare a unei familii unite, perfecte chiar, și a unei cariere înfloritoare.

Se pare că aceasta nu se sfiește să apară în fața fanilor săi și complet nemachiată, dat fiind faptul că la toate evenimentele la care apare este extrem de aranjată, în cel mai mic detaliu.

Andra a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare complet naturală și într-o formă foarte lejeră. Această poză este însoțită și de un mesaj legat de pandemie pentru fanii ei prin care îi încurajează.

”Singurul lucru bun al acestei perioade este că reînvăţăm să ne bucurăm de lucrurile simple. Din criză asta vom ieşi cu toţii mai înţelepţi. Aveţi grijă de voi!”, a scris Andra.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și mii de like-uri au curs la această poză.

„Un om minunat, asta da plus valoare calităţilor artistice 😍😍să vă ferească Dumnezeu de toate relele! (…) Eşti o frumoasă să aveţi un paşte fericit împreună cu cei dragi ţie„, “Sănătate și tot binele din lume și tot ceea ce vă doriți în viitor să vi se îndeplinească! Sărbători fericite alături de cei dragi!”, “Dragă și frumoasă Andra, îți doresc ție și familiei tale minunate sănătate, zile binecuvântate!”, sau “Ai dreptate draga mea, aveți grijă de voi, vă pup!”, au comentat fanii.

Se pare, însă, că Andra nu este pe placul tutror, astfel că au existat și comentarii mai puțin plăcute, răutăcioase chiar.

”La 33 de ani arăţi de 45🛑🚨,ce e cu tine? (…) 33 de ani? For real? 😑 Vă transformă machiajul”, a spus un internaut.