Celebrul Cristi Tabăra nu mai locuiește în România de foarte mult timp, acum acesta moderează o emisiune din Republica Moldova.
În vârstă de aproape 53 ani moderatorul TV, a avut mereu probleme cu greutatea, niciodată nu a reușit sa o țină sub control, așadar problemele de sănătate nu au întârziat sa apară.

Unul dintre prietenii acestuia spune că  în prezent Cristi Tabăra a slăbit peste 60 de kilograme, ajungand de nerecunoscut „Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea. Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă. Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”.

Același prieten spune că motivul pentru care Cristi Tabăra a plecat din România a fost starea financiară a acestuia în urma scandalului cu fosta lui iubită, când aceasta l-a acuzat de pedofilie. ”Dupa tot scandalul ala, Cristi a fost nevoit sa ia viata de la capat, sa se reinventeze. Nu i-a fost usor sa se adapteze si a suferit foarte mult. La Chisinau nu este acelasi lucru ca la Bucuresti. Nu mai duce acelasi stil de viata, insa incearca sa faca fata tuturor problemelor. Cauta o solutie pentru a-si plati creditele si a scapa de datorii. Are mare noroc ca si sotia lui aduce bani in casa si ca il sprijina in tot ceea ce face. El a mai avut si probleme de sanatate. Minore, dar i-au dat mari batai de cap”.