Dacă în trecut lipsurile îi caracterizau viața, în prezent, nimic nu mai amintește de sărăcie, în cazul tinerei.

În urmă cu mai mulți ani, Adina Asăvoaie doar visa la celebritate. La acel moment, visul părea că nu putea să se realizeze, având în vedere condițiile în care locuia, alături de ceilalți frați în condiții de nedescris. Între timp, tânăra s-a remarcat și astăzi a urcat pe cele mai importante podiumuri. 

Adina Asăvoiae nici nu spera că va scăpa de sărăcie

În anul 2010, cazul Adinei Asăvoaie a ajuns în atenția publicului. Pe atunci, era doar o fetiță ce trăia în condiții de neimaginat lângă Groapa Glina, împreună cu mama sa și cei trei frați.

Chiar dacă sărăcia era prezenta, oamenii au observat trăsăturile fizice ale fetei. În prezent, Adina are 16 ani și a cucerit lumea modei. Nimic nu mai amintește de imaginea fetiței îmbrăcată cu haine ponosite.

Adina Asăvoaie pozează în prezent ca un adevărat model și a ajuns să defileze pe cele mai cunoscute podiumuri. Dar visul său este de a-și face o carieră în această industrie și chiar își dorește să devină vedetă.

Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Adică nici prin gând, sau să visez. Urmează să merg la un concurs internațional. Am atâtea emoții! Nici n-am ajuns acolo, dar îmi doresc foarte mult să particip la cât mai multe concursuri, să câștig multe titluri”, a mărturisit Adina Asăvoaie într-un interviu, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.
@adinajolieHola♬ suono originale – Adina Jolie

De-a lungul timpului, tânăra a fost încurajată să nu se abată de la drumul său, mai ales că mediul din care provine nu a fost deloc propice dezvoltării sale. După ce a strâns bani, Adina a decis să plece din locuința improvizată de lângă Groapa Glina. Tânăra s-a mutat într-un apartament cu chirie și visează ca într-o zi, să participe la concursuri internaționale.

„Da, m-a ajutat și Cătălina (n.r. managerul ei), dar să zicem că din propriii mei bănuți. Ea este ca mama. Este prietena mea, este managera mea. Ea m-a ajutat cu sfaturi, a fost mereu lângă mine. Ea înseamnă cam totul pentru mine, a mai spus Adina Asăvoaie.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.