Președintele României, Klaus Iohannis, se află împreună cu Prima Doamnă a țării noastre la Londra. Cei doi vor participa la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a.   

Președintele României, Klaus Iohannis, alături de soția sa, Carmen Iohannis, au ajuns duminică seară la Palatul Buckingham. Designerul ale cărei creații le poartă Prima Doamnă a României a postat pe Facebook o fotografie în care Carmen Iohannis se ține de mână cu șeful statului. Ținând cont de motivul pentru care cei doi se află în Londra, fotografia este destul de ciudată.  

Mai exact, cei doi au participat la un dineu cu Regele Charles al III-lea. În fotografie postată de Andreea Tincu, Carmen Iohannis zâmbește cu gura până la urechi, ținându-l de mână pe soțul ei, care este extrem de serios.  

Carmen Iohannis, zâmbitoare la înmormântarea Reginei

Conform programului președintelui Klaus Iohannis, transmis de Administrația Prezidențială, duminică, 18 septembrie, acesta a participat la recepția găzduită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea la Buckingham Palace, în Londra.  

CITEȘTE ȘI: Carmen Iohannis s-a făcut de râs! Porecla pe care a primit-o soția președintelui Iohannis de la internauți

Incredibil! Cum a fost fotografiată Carmen Iohannis, înainte de funeraliile Reginei Elisabeta

Luni, începând cu ora 13:00, Iohannis va participa la funeraliile de stat ale Majestății Sale Regine Elisabeta a-II-a, la Westminster Abbey, în Londra.  

Regina Elisabeta a Marii Britanii a murit pe 8 septembrie

Reamintim că Regina Elisabeta a II-a a murit joi, pe data de 8 septembrie, la locuința sa de vacanță de la Castelul Balmoral, în Scoția. Regina s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Impresionant este faptul că, aceasta și-a îndeplinit datoriile până la ultima suflare.  

Mai exact, ultimele imagini cu Regina în viață au fost făcute pe data de 6 septembrie 2022. Atunci, Regina Elisabeta a II-a a primit-o pe Liz Truss, actualul premier al Marii Britanii, la castelul Balmoral din Scoția, pentru a-i face oficial numirea.    

Și-a făcut treaba până în ultima clipă

În imaginile publicate de Casa Regală apare Regina, sprijinită de un baston, care își face treaba până în ultimul moment.   În ultima vreme, Regina a avut probleme de sănătate și a avut nevoie de intervenția medicilor de mai multe ori. Se pare că starea sa s-a agravat, iar ieri, organismul fragil i-a cedat.    

Regina Elisabeta a II-a a avut 4 copii: Prințul Charles, Andrew – Duce de York, Prințesa Anne  și Edward – Conte de Wessex. Prințul Charles este moștenitorul tronului Regatului Unit, în prezent având vârsta de 73 de ani.   

Regina Elisabeta a II-a a fost căsătorită timp de 73 de ani cu prințul Philip. Acesta a decedat anul trecut, pe data de 9 aprilie.    

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.