Foarte curios este cum a aflat Florin Muntean de infidelitatea soției sale cu Ciprian Marica. Destul de recent, o filmare care îi denigrează imaginea lui Marica a apărut pe rețelele de socializare fără voia sa.

Filmulețul este făcut chiar de Florin Munteanu în urmă cu un an într-un hotel de lux din Cluj-Napoca. Se pare că Florin simțea de mai mult timp că soția sa îi este infidelă, însă nu știa cu cine îl înșală.

Se pare că soțul Anei Muntean o bănuia de mai mult timp pe aceasta de infidelitate. Acesta a observat că soția lui avea drumuri din ce în ce mai dese la București și sătea foarte mult timp în toaletă cu telefonul.

Astfel că acesta a pus la cale un plan de demascare. Șocul nu a fost deloc unul mic atunci când a văzut în telefonul soției sale cu cine îl înșală, fix cu bunul său prieten, Ciprian Marica.

Se pare că după ce i-a prins pe amanți în fapt, aceștia au căzut la o înțelegere pentru ca totul să rămână între ei. Marica trebuia să-i spună soției sale, Ioana Marcu, cum că a înșelat-o.

„Ciprian și-a dat seama că ceva nu este în regulă și nu a deschis ușa hotelului atunci când cineva a ciocănit. Mai apoi, Florin a început să vorbească extrem de tare de pe palier, iar Marica a decis să deschidă ușa de teamă că alte persoane cazate în hotel ar putea auzi”, au mărturisit surse apropiate lui Ciprian Marica.

Se pare că, totuși, Iona l-a ieritat pe soțul ei cu care are și doi copii. După un an însă, în presă apare filmulețul cu pricina care dă peste cap toate planurle lui Marica.

„Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală.
În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, spun aceleași surse apropiate fostului fotbalist.