TJ Miles a apărut pe rețelele de socializare și, rapid a ajuns să fie îndrăgit de fani. A ajuns viral, iar lumea a început să îl recunoască pe stradă după ce a fost invitat la câteva emisiuni la televizor. Acesta a acceptat provocarea de a participa la show-ul concurs Survivor în echipa faimoșilor.

TJ Miles a făcut un experiment social pe stradă și a întrebat pe cineva dacă l-ar putea ajuta. Doritorul nu avea cu ce sa îl ajute, fiind doar un experiment și a primit un cadou de la vedetă pentru inițiativă.

Cine este TJ Miles

Este născut în Constanța și crescut în Canada timp de 18 ani. În timpul adolescenței, TJ Miles a trecut printr-o experiență neplăcută care i-a schimbat radical traiectoria în viață. Se pare că tânărul influencer a fost implicat într-un caz federal, lucru ce a devastat-o pe mama lui. După acest eveniment, a renunțat la toate lucrurile negative, a terminat o facultate, iar în România a venit și a deschis o afacere.

„Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer.

E foarte important ca oamenii să înțeleagă despre mine că nu am turnat niciodată pe nimeni. Am fost fidel codului, am plătit pentru greșelile mele, i-am scăpat pe prietenii mei de acuzații, pentru că a fost greșeala mea. Am grijă de oamenii mei, dorm foarte bine noaptea, sunt cel real. Și știi ce? Povestea oricum va ieși la un moment dat la iveală.” a spus TJ Miles.