Incredibil cine este, de fapt, minora la care s-ar fi dat Dorian Popa!

Incredibil cine este, de fapt, minora la care s-ar fi dat Dorian Popa!
Incredibil cine este, de fapt, minora la care s-ar fi dat Dorian Popa!

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent continuă! Dacă aveați impresia că tot episodul s-a finalizat după ce Velea a lansat un diss pentru Abi Talent, vă înșelați! Iată că acum a venit rândul și celui din urmă să arate ceea ce-i poate pielea cu adevărat. ”Regele României” a lansat și el un diss pentru rivalul rău, soțul frumoasei Antonia, după care a intervenit și Lino Golden să-l pună la pământ pe Abi. Fără să vrea, Dorian Popa a intrat și el în tot acest scandal care, la o primă vedere, nu îl privește.

În urma diss-ului pentru Alex Velea, numit ”Câinele meu”, în mediul online s-a declanșat o întreagă bombă. În melodia cu pricina, Abi menționează faptul că cei doi copii ai Antoniei și ai lui Alex Velea ar fi fost făcuți, de fapt, cu altcineva. După toate acestea, la scurt timp a intervenit și Lino Golden. Cu un nou diss,tânărul artist aruncă atac după atac la adresa rivalului lui Alex Velea. Se numește ”Abis” și, în unele versuri, Lino Golden îl aduce în discuție pe Dorian Popa despre care zice că Abi Talent a spus că este atras de copile.

Cum sună diss-ul lui Lino Golden?

”Doriane, Doriane e supy Babsy pe tine / Că a zis Abi că-ti place să te dai şi la copile / Milioane, milioane nu le-ai nici măcar pe foaie / Eşti prăjit, dar nu te laşi, unchiule Ia-l pe tigaie.”, spune Lino Golden.

Lino Golden l-a introdus și pe Dorian în diss, pentru că, nu cu mult timp în urmă înainte ca Abi să lanseze diss-ul pentru Velea, Popa a menționt, pe canalul său de YouTube, că pregătesc o piesă care va fi top. Acest lucru se întâmplă după ce Abi Talent chiar l-a acuzat pe Dorian Popa că se dă la copile. Este vorba despre o tânără pe nume Anais Queen.

Cine este Anais Queen şi ce a făcut la Românii au Talent

Anais Queen, pe numele ei real Anais Tomescu, a apărut anul trecut la Românii au Talent şi a făcut un număr de dans lasciv. Mihai Petre l-a dezaprobat, considerându-l prea vulgar pentru vârsta tinerei (ea avea 16 ani la acel moment).

„Eu am oprit, pentru că, pentru mine era de ajuns. Cred că, în primul rând, nu îți e foarte potrivit stilul ăsta… vârstei. Nu mi se pare că te avantajează. E adevărat, poţi deveni o dansatoare bună. Ai vrut să demonstrezi prea mult şi ai pierdut puţin din naturaleţea mişcării. Şi simt că pe alocuri a fost exagerat şi chiar prea vulgar pentru gustul meu.”, a declarat Mihai Petre la finalul momentului artistei.

Tânăra este o prezenţă destul de populară pe Instagram. Acolo are peste 30 de mii de urmăritori. A apărut dansând în videoclipurile mai multor vloggeri.

Elevii care iau 10 la BAC intră gratis la Neversea și Untold! Cadou inedit!

Calea Lactee: specialiștii au aflat originea sferelor imense de gaz