Radu Palaniță este fericitul câștigâtor al marelui premiu de la ”Românii au talent”. Nici mai mult nici mai puțin decât 120.000 a băgat în buzunar talentatul concurent. Deja are planuri mari cu această sumă și are dorința de a nu se bucura doar el de pe urma acestui premiu. Iată ce va face cu banii!

Reclamă

Radu Palaniță și-a descoperit talentul de a cânta la o vârstă înaintată, din întâmplare. În timpul unei eveniment, pe când avea 36 de ani, concurentul a cântat din pură întâmplare, astfel că în acele momente a avut parte de o revelație. Nu-și imagina că este posesorul unei asemenea voci. Membrii juriului s-au declarat profund impresionați de acestă întâmplare, astfel că semnele de întrebare au venit imediat. Cea care a luat cuvântul a fost Andra.

Reclamă

„Știi ce nu înțeleg eu, Radu: până la petrecerea aia, tu nu ai încercat niciodată să cânți?”, a fost întrebarea Andrei, fiind extrem de nedumerită. „Nu, niciodată”, a fost răspunsul pe care câștigătorul sezonului 10 al emisiunii ”Românii au talent” l-a oferit.

Andra a fost de-a dreptul surprinsă și a menționat faptul că este de-a dreptul uimitor contextul în care Radu Palaniță și- descoperit un asemenea talent. L-a apreciat pentru vocea lui și i-a urat mult succes în cariera pe care o va avea.

”Este incredibil! Adică, a fost nevoie de o petrecere, de o beție ca să îți dai seama că tu ai vocea asta! superbă! Poate de acum în colo, iată, colegul meu de breaslă: Radu. Îți doresc succes în tot ce faci și… mi se pare incredibil, știi… cum abia la vârsta asta ți-ai dat seama de talentul ăsta incredibil. Ce voce superbă!”.

În discuție a intervenit și Florin Călinescu care, de asemenea, l-a felicitat. „Eu îți mulțumesc că ai făcut acest pas. (…). Se întâmplă următorul lucru, măi, copii: deci, câteodată, știi, nu trebuie să lași doar pe mâna destinului sau pe mâna eu știu cui… știi? Și atunci, eu vă spun ceva: eu, cel puțin, de un mecanic auto am nevoie, da! Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu.

Ce va face Radu Palaniță cu suma de 120.000 de euro?

Se pare că Radu Palaniță are planuri mari. Are de gând să își cumpere o casă și să îi ajute pe toți din jurul lui, familie și prieteni. Pe lângă aceste lucruri, Radu are dorința de a oferi sprijin material și unei familii care se află în lipsuri.

„Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”, a spus Radu Palaniță.

Radu Palaniță le-a mulțumit și celor care l-au votat: „Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu Palaniță.