Johnny Deep și Amber Heard se află în fața unui proces de defăimare. Fosta soție a actorului l-a acuzat pe acesta de violență domestică și abuz sexual, în cadrul înfățișărilor. Un proces plin de controverse și care s-a extins pe o perioadă mai lungă de timp, Johnny a fost cel care l-a intentat.

Motivul pentru care a făcut asta este din cauza fostei sale soții, actrița Amber Heard. Acuzațiile acesteia pe care le-a lansat într-un interviu oferit presei internaționale i-au adus mari prejudicii actorului din „Pirații din Caraibe”. Imaginea acestuia a avut de suferit enorm.

Ce scrie pe inelul pe care actorul din Caraibe îl poartă pe deget

Procesul dintre cei doi foști soți se desfășoară în Fairfax, Virgina, SUA. Cei doi actori au avut o căsnicie de scurtă durată, însă presărată cu multă dramă și evenimente dureroase.

De-a lungul fiecărei înfățișări în fața magistraților, întreaga atenție a fost îndreptată către gesturile și vestimentația celor doi.

Astfel, oamenii au observat că pe inelul lui Johnny Depp este inscripționat cuvântul „TRUTH”, care în traducere înseamnă „ADEVĂR”. Pentru specialiști și cei de acasă, aceasta este o dovadă vie a principiilor pe baza cărora se ghidează marele actor în viață.

@svenjit This just makes me happy #johnchristopherdepp #johnnydeppjewlery #ring #johnnydepptrial #deppvheard #j4j #johnnyisinnocent #amberturd #abuseramber #truthring #truthwins ♬ Achilles Come Down – Gang of Youths

Ce a avut actorul de spus în apărarea sa, în procesul de defăimare

După un mariaj de mai puțin de doi ani de zile, Johnny Depp și Amber Heard, lumea Hollywood-ului a fost dată peste cap de divorțul din anul 2016. Despărțirea celor doi actori a fost puternic mediatizată, încât a implicat mai multe acuzații de violență domestică.

Din această cauză, actorul a deschis un proces împotriva fostei sale soții. Johnny Depp a cerut 50 de milioane de dolari, daune morale.

arhivă presă

„Nebunește. Este nebunesc să auzi acuzații atroce de violență, violență sexuală, pe care ea mi le-a atribuit, acțiuni de care ea m-a acuzat.

Nu cred că există o persoană căreia îi face plăcere să își deschidă sufletul și să spună adevărul, dar sunt momente în care pur și simplu trebuie să faci asta, pentru că (n.r.- situația) a scăpat de sub control.”, a spus actorul, în cadrul uneia dintre înfățișări.