Dorian Popa își surprinde din nou fanii cu o poză puțin mai ciudată

Dorian Popa are milioane de fani care îi urmăresc zilnic activitatea în mediul online și este de înțeles de ce!

Este talentat, energic, mereu vesel şi are un cățel adorabil. A făcut parte din distribuția serialului ”Pariu cu viaţa”, a făcut parte din show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Fie că îl cunoști pe Dorian Popa din cele două seriale, sau de pe Youtube, sau pur și simplu îl urmărești pe Instagram, atunci deja te-ai obișnuit cu postările sale. Mă rog, postarea de azi a stârnit și mai multe râsete decât cele de până acum.

Decorațiuni pentru Crăciun în stilul Dorian Popa

Incredibil! Ce are Dorian Popa în casă: internauților nu le-a venit să creadă când au văzut! FOTO

InstagramClar nu ar trebui să ne surprindă postarea lui Dorian Popa. Nici faptul că are un tablou cu el și Chelutu, sau un manechin Dorian Popa în mărime naturală. Poza a venit însoțită și cu un mesaj din partea artistului : ”găsiți DIFERENTELE 🤣🤣🤣”, iar internauții au început să se întreacă în comentarii. Iată și cele mai amuzante comentarii de la fanii lui Dorian : ”Pectorialii aia unde sunt johnule?” ; ”Cand il comanzi pe Dorian de pe AliExpress” ”Celălat are hatZu mai mare😂😂😂😂.

Recent a vorbit și despre cum se vede ca tătic

Deși poate ne e greu să ni-l închipuim pe Dorian Popa altfel decât vesel, are și o latură mai serioasă. Din ce vedem cu toții, Dorian Popa ține enorm la familie, iar acest lucru se vede și după cum vorbește despre un viitor copil. Evident, atunci când o să fie cazul.

”E greu cu Dorian, atunci când va fi să fie în ipostaza de tătic. Cu siguranță voi fi mai strict și mai restrictiv, pentru că așa a fost și mama mea cu mine. Cred că a fost foarte bine în ceea ce privește evoluția mea din punct de vedere al educației. Nu voi fi nici „dracu” pe pământ. Sunt de părere că un copil trebuie să se bucure și de copilărie, și de libertate. Voi merge pe premisa mamei mele. Dacă îmi aduce rezultate școlare și umane, cu siguranță copilul meu se va putea distra ca la carte, ca orice tânăr.”, a declarat recent Dorian Popa.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.