Alex Bodi se numără printre oamenii de succes care au pornit de jos, fără să aibă niciun ban în buzunar. Acum afaceristul se mândrește cu o afacere prosperă și duce un trai demn de un bogătaș. Cum a reușit Alex Bodi să devină un om foarte bogat?

Reclamă

Se pare că fostul partener de viață al frumoase Bianca Drăgușanu nu duce traiul pe care îl are acum de multă vreme. Acesta mărturisește faptul că a avut unele momente extrem de grele în viața lui când nu avea ce să mănânce. Acum se prezintă pe rețelele de socializare cu obiecte de lux, mașini foarte scumpe și merge în cele mai excentrice destinații de vacanță. Se pare că pasiunea pe care o are pentru mașini i-a adus succesul afaceristului.

Reclamă

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urate. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine”,a mărturisit fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi.

Cum s-a descurcat Alex Bodi?

În perioada 2012-2013, Alex Bodi a avut cel mai mult de suferit. Acesta rămăsese fără niciun ban, astfel că a fost nevoit să vândă tot ce avea, chiar și mașina tatălui lui. În acea perioadă, afaceristul nu a întâmpinat probleme doar de ordin financiar, ci și în plan personal. A avut foarte multe obstacole cu familia, dar și cu partenera de viață de la acea vreme. Afaceristul mai mărturisește faptul că a avut parte de două luni critice în care a fost pus la pământ din toate punctele de vedere. Și-a revenit tot cu ajutorul pasiunii pentru mașini, care i-a umplut buzunarele cu bani, își amintește Alex, cu bucurie de această dată.

„Am pierdut tot în două luni. Aveam un apartament în Spania, aveam afacerile tot în Spania, aveam două mașini ale mele. Am vândut și mașina lui tata”,a declarat Alex Bodi.