Răspunsul manelistului la această întrebare i-a surprins pe fani.

Adi Minune se numără, fără îndoială, printre artiștii îndrăgiți de noi. Pe lângă succesul în muzică, genul muzical pe care îl promovează i-a adus și sume deloc de neglijat în conturi. Totuși, părerile cu privire la manele sunt împărțite. Cu toții știm că gusturile nu se discută, dar manelistul este de părere că preferă acest gen muzical chiar și cei care nu recunosc. 

Răspunsul neașteptat al lui Adi Minune

Invitat în cadrul emisiunii de la Kanal D, Denise Rifai i-a adresat și o întrebare, care are legătură cu preferințele românilor, mai exact cine ascultă manele din România. Dacă vă așteptați că Adi Minune să spună că doar fanii lui, ei bine, răspunsul este cu totul altul.

Artistul este de părere că în România acest gen muzical a prins la public destul de bine, iar unii oameni nu ezită să își asume faptul că preferă manelele. Pe de altă parte, Adi Minune este de părere că până și cei care nu recunosc ascultă acest gen muzical.

Totuși, afirmațiile artistului nu pot fi trecute cu vedere, căci manelele mereu au ocupat primele poziții în trending.

 

@johnny.music25 #johnnymusic25 #adrianminune #cineascultamanele #manele ♬ sunet original – JOHNNY MUSIC

„Manele în România ascultă toată lumea, cei care recunosc și cei care nu”, a mărturisit Adi Minune în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu „Denise Rifai”.

Cert este faptul că acest gen muzical i-a adus lui Adi Minune sume colosale, pe lângă dedicații. Artistul mărturisea că a făcut nu mai puțin de 60.000 de euro, într-o singură noapte.

S-a tot zvonit că manelistul are o avere care se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro. Adi Minune deține mai multe terenuri, un complex de saloane pentru evenimente și un restaurant. Artistul mărturisea că nu s-a uitat niciodată la bani.

Tot atunci, Adi Minune mai spunea că și-a satisfăcut mereu fiecare capriciu, fiind mai degrabă o fire cheltuitoare, dar că nu a mizat niciodată pe principiul „fără număr”, așa cum ar fi crezut mulți.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.