Actrița Anca Pandrea a făcut declarații halucinante. Aceasta a dezvăluit ce a făcut în noaptea în care partenerul său de viață a decedat.

În noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012 Iurie Darie a decedat, iar cea care i-a stat alături timp de 26 de ani a dormit cu trupul său neînsuflețit în brațe. Anca Pandrea mărturisește că pentru ea Iurie Darie nu a murit. În fiecare cameră păstrează zeci de poze cu regretatul actor pentru a-i păstra vie amintirea.

„Atât de mult l-am iubit..”

Sursa: Social media

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează.” a declarat în trecut Anca Pandrea pentru playtech

Încă din anul 2012 Anca Pandrea și-a dorit foarte mult ca strada pe care a stat împreună cu Iurie Darie să poarte numele acestuia. Până la acest moment, actrița n-a primit vreun răspuns, însă speră ca marea sa dorință să devină realitate cât mai repede.

„Am cerut din anul 2012 Primăriei Capitalei ca strada pe care am locuit eu și Iura să fie redenumită Iurie Darie. N-am primit încă un răspuns pentru că, din câte mi s-a transmis, cererea nu a intrat încă pe ordinea de zi pentru a putea fi votată. Voi încerca să urgentez demersul, că vreau să mai fiu în viață când va exista Strada Iurie Darie.” a spus Anca Pandrea