Popa Elena Luminița este una dintre cele mai populare doamne de pe TikTok.

A devenit virală prin replica: „Bună seara, sunt Popa Elena Luminița!”, iar mai apoi filmulețele în care i se cerea să salute anumite persoane, i-au adus și mai multă celebritate. Este adesea activă pe platforma de socializare făcând live-uri…așa că primește și niște bani de pe urma acestora. 

Popa Elena Luminița câștigă bani frumoși de pe urma live-urilor făcute pe TikTok

Doamna Luminița a participat recent la „iUmor”, acolo unde a făcut un show de zile mari. Tot acolo, femeia a dezvăluit că dintr-un live a făcut instant 1.500 de lei, pe TikTok. Glumele au început să curgă în momentul în care Chelo a intervenit și a întrebat-o pe aceasta dacă nu cumva face Videochat. Răspunsul ei a fost de-a dreptul savuros. Luminița a spus că nu e rușinoasă, ba chiar ar încânta-o ideea. Hohotele de râs din sală n-au încetat să apară, iar jurații au fost șocați de răspunsul femeii.

@tvshow.romania Reply to @tvshow.romania #popaelenaluminita #luminita #regina #iumor, #funny ♬ About Damn Time – Lizzo

Popa Elena Luminița a făcut show la „iUmor”

Aparte de acest lucru, „doamna TikTok-ului” a susținut în cadrul show-ului un număr destul de comic, însă cel mai amuzant a fost momentul în care aceasta a purtat discuții de tot felul cu jurații. Sincer, nici n-ai avea cum să nu te bufnească râsul atunci când o vezi pe Popa Luminița. În plus, juratul temporar al emisiunii, Rocco Siffredi i-a promis femeii că va deveni și mai faimoasă dacă va face un TikTok cu el. Căci nu degeaba este cel mai cunoscut sta internațional de filme pentru adulți. Ar fi combinația perfectă între cei doi, iar internauții cu siguranță i-ar considera un adevărat „deliciu” al rețelelor sociale. Chiar dacă mulți se amuză pe seama ei, Luminița nu a fost o femeie oarecare în tinerețe, ci a lucrat mulți ani în industria farmaceutică.