În plină pandemie de coronavirus, Andreea Marin se bucură acum de faptul că petrece momente unice alături de fiica ei de 13 ani. Timpul petrecut acasă le oferă posibilitate celor două, mamă și fiică, să se bucure una de cealaltă așa cum se cuvine.

Reclamă

Cele două seamănă izbitor și au fost surprinse într-o fotografie unică pe care vedeta a postat-o de curând pe rețele de socializare. Relația dintre cele două este una specială, se simt extrem de bine împreună și au o relație foarte apropiată. Acestea nu sunt doar mamă și fiică, ci sunt și prietene.

 

Numele fiicei Andreei Marin este Violeta, același nume pe care regretata mamă a frumoasei brunete l-a avut.

Violeta își exprimă opinia pe care o are cu privire la problema actuală cu care se confruntă întreaga umanitate. Aceasta are aproape 13 ani și apare alături de mama ei în casa lor. Cele două își petrec timpul împreună bucurându-se de multe activități distractive și interesante care se pot face în casă.

“Fetita mea scria azi: “Tested positive for missing my friends…” Acum, prietenii ei sunt pisicile și cățeii noștri, picturile frumoase, cărțile, vocile și zâmbetele ce vin dintr-un ecran de computer… Ca părinte, simt ca nu reușesc sa umplu nevoile ei sufletești asa cum ar trebui și asta îmi rupe inima… Dar stam acasă, mergem înainte, sprijinim cum putem, suntem uniți… Si va trimitem dragostea noastra, oameni cu suflete mari!”, a postat Andreea Marin pe Instagram în dreptul pozei în care se află cu fiica ei, Violeta.

Andreea marin nu rămâne idiferentă, însă, cu privire la situația alarmantă cu care ne confruntăm. Aceasta aduce contribuții pentru stoparea crizei sanitare cu care ne confruntăm de câteva zile. Violeta se află acasă în momentul de față, mărturisind în emisiunea de pe Pro Tv ”Vorbește lumea” că simte lipsa prietenilor ei.

“E un pic ciudat, că nu mai îmi văd colegii în fiecare zi, dar e ok, stau cu mama”, a declarat Violeta.