Elena Merișoreanu a dezvăluit care este pensia sa.

Elena Merișoreanu a dezvăluit care este valoarea pensiei pe care o primește lună de lună. Sinceră din fire, cântăreața nu se ferește și dezvăluie că primește aproximativ 5000 de lei, bani din care își permite să trăiască.

În același timp, spune despre pensia sa că este una normală, având în vedere că pe cartea de muncă are aproximativ 37 de ani munciți.

„Am o pensie omenească..”

Sursa: Social media

„Eu am o pensie omenească! Pot să trăiesc! Bărbatul meu la fel, copiii sunt la casele lor, deci nu duc lipsă de nimic. Alții dacă n-au muncit și n-au plătit, de unde să le dea statul bani? Eu am pe cartea de muncă la Rapsodia Română aproape 37 de ani, la 16 ani am fost angajată, cu decizie Guvernamentală.” a declarat Elena Merișoreanu pentru spectacola.ro

Interpreta de muzică populară și-a dezvăluit pensia pe care o primește în contextul valului de scumpiri din țara noastră. Artista îți amintește că în urmă cu mai mulți bani, valoarea banului era cu totul alta, putând să-și permită multe lucruri cu o sumă modică.

„Pensia mea este de aproape 5.000 de lei, fără câțiva lei. Atunci așa erau salariile, banul era ban, eu cu 0,5 de bani îmi aduc aminte că atunci când am venit în București mâncam dimineața, de nu îmi mai trebuia până la prânz nimic, era 0,25 de bani un pahar de lapte bătut și tot atât un corn. Tot 0,25 de bani era și tramvaiul. Pe urmă, s-a făcut 0,5. Nu poți să compari ce a fost atunci, cu prețurile care sunt acum, sunt ieșite din comun.” a spus artista pentru sursa citată

Elena Merișoreanu, alături de cei care nu au o situație materială bună

Artista mărturisește că are o inimă mare, iar din venitul ei obișnuiește să-i ajute și pe cei sărmani pentru a-și cumpăra diverse lucruri, de la sobă, la lemne pentru iarnă. Aceasta este de părere că cei care nu au un venit mediu, nu pot trăi decent.

„Eu sunt foarte darnică!  Îmi place să ajut oamenii dacă au nevoie de o sobă, nu au lemne iarna, când știu că sunt pensionari cu 1.000 de lei și nu au de unde să-și ia. Pe ăia îi ajut cu drag! Nu pe ăia care stau la colțul străzii și cerșesc.” a mai spus interpreta de muzică populară pentru aceeași sursă

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.