O simplă plimbare prin parcul Herăstrău s-a transformat într-un scandal de proporții. Doar un pas a mai fost până la o altercație între soțul cântăreței Lorraine și francezul Ralfl

Artista, stabilită alături de partenerul ei, renumitul acordeonist Marian Baicu, de ani buni în Franța, a fost accidentată de Ralflo, în timp ce se plimbau pe aleile parcului din nordul Capitalei. Din neatenție, acesta a „zdruncinat-o” bine pe Lorraine, după ce a intrat cu trotineta într-o groapă.

Soțul artistei a ripostat imediat, în timp ce ea era lată la pământ. De aici, până la o bătaie în toată regula, nu a mai fost mult. După ce s-a ridicat și și-a adunat gândurile, Lorraine a încercat sa calmeze spiritele și, astfel, au ajuns la o înțelegere.

După ce au descoperit că toți trei au două lucruri în comun, și anume, muzica și Franța, au pus-o de un proiect inedit. Așa au apărut piesa și clipul „Ești golanul din viața mea”, în care Lorraine visează la o poveste de dragoste cu francezul Ralflo, iar finalul este unul neașteptat!

În ciuda căzăturii pe care a suferit-o, în cele din urmă Lorraine spune că l-a iertat pe Ralflo

Sursa: Social media

„Pot să spun că m-a zdruncinat bine căzătura, dar l-am iertat pe Ralflo, pentru că ne-a surprins cu acest noul stil pentru noi.” a declarat Loraine

În primă instanță, Maria Baicu credea că are de a face cu un hoț care își dorește să-i fure geanta partenerei sale de viață, acesta fiind și motivul pentru care a reacționat  violent.

 „Inițial, am crezut că e un hoț și vrea să-i fure poșeta soției mele, de aceea am ripostat violent. Ca să vedeți cum e destinul, de la un scandal în public am ajuns să facem un proiect frumos împreună.”

Totul e  bine când se termină cu bine, iar cei doi protagoniști au pus împreună bazele unui proiect.

Ralflo: „Dumnezeu așază lucrurile așa cum trebuie. Nu degeaba am lovit-o pe Lorraine. Sperăm să vă placă prima noastră colaborare” , a declarat Marian Baicu.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.