O imagine cu două polițiste a stârnit un val de reacții, ceea ce a dus la o anchetă în Poliția Română.

De curând, o fotografie cu două polițiste s-a viralizat și a dat startul mai multor reacții din partea oamenilor. Internauții au ironizat ipostaza în care apar femeile, dar imaginea de mai jos este motivul pentru care a fost declanșată o anchetă. 

Imaginea care a stârnit ironii în mediul online

O fotografie cu două polițiste a fost distribuită în urmă cu o zi, pe Facebook. Femeile au fost surprinse în timp ce se bucură de cafea și țigară, îmbrăcate în uniformă și purtând o încălțăminte neadecvată. La fel de mult i-a nemulțumit pe internauți și unghiile lungi sau machiajul strident.

Ba chiar, din imagine se poate observa că una dintre ea este botoxată și poartă sandale. Reacțiile nu au întârziat să apară. Unii s-au amuzat de această imagine. Alții sunt revoltați și susțin că atitudinea femeilor nu se ridică la standardele Poliției României.

„Unghiile și botul de rață, sunt criterii obligatorii pentru angajare”, „Sandale, ca să alergi mai bine!”, „Ce boticuri au…”, „Au și polițiștii escortele lor”, „Îmi doresc ca aceste ,,polițiste” sa le vad într-un videoclip de a lui Dani Mocanu, nicidecum pe străzi la filtre si alte lucruri…” sunt câteva dintre comentariile internauților.

Poliția Română: încredere și siguranță? Două polițiste au devenit virale, după ce s-au afișat botoxate și cu țigara în mână. FOTO
Facebook

Se pare că femeile sunt angajate ale secției de Poliție 3 din București. Până acum, nu se știe contextul în care a fost făcută fotografia.

În urma imaginii apărute în spațiul public, Poliția Română a declanșat o anchetă pentru a afla cine sunt cele două polițiste care au apărut așa, dar și mai multe verificări cu privire la codul de deontologie al oamenilor legii.

„În urma apariției în spațiul public a unei fotografii, în care sunt prezentate două polițiste, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului”, a transmis Poliţia Capitalei, vineri.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.