Fără doar și poate, Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciați artiști, iar succesul său a trecut granițele țării, drept dovadă a fost invitat la două eveniment din Franța. Artistul a plecat în Franța cu finii său, Lorraine și Marian Baicu. Unul dintre evenimente a avut loc chiar în restaurantul deținut de finii săi. Ceea ce părea o seară frumoasă s-a transformat într-un moment neplăcut. 

Gheorghe Turda: Am plecat la un alt restaurant, sub Turnul Eiffel

Artistul a fost uimit să vadă că organizatorul a suprapus două evenimente în restaurantul unde trebuia să cânte. După ce a văzut această situație, ș-a pierdut răbdarea și a ieșit din local, împreună cu finii săi, Lorraine și Marian Baicu. Seara a continuat, astfel că Gheorghe Turda și cei doi au mers la un alt restaurant din Paris, cu specific românesc, unde s-au distrat pe cinste.

„S-a suprapus un botez de basarabeni și când ne-au primit la restaurant… Au început cu muzica rusească și ne-am enervat efectiv, eu și oșenii mei.

Și ne-am retras. Am plecat cu Marian și Luminița la un alt restaurant, la Doina, sub Turnul Eiffel. Acolo am petrecut o seară românească ca în povești”, a mărturisit Gheorghe Turda pentru fanatik.ro. 

Incidentul care l-a enervat la culme pe Gheorghe Turda. Ce a pățit artistul înainte de a susține un concert în Paris
Colaj Substantial

Chiar și finii săi au fost foarte deranjați de greșeala organizatorului, dar Gheorghe Turda a apelat la calm și așa s-a rezolvat situația neplăcută. Evenimentul a fost reprogramat pentru data de 28 octombrie, când urmează să cânte împreună cu finii săi.

„Și Marian s-a supărat foarte tare pe situația creată la restaurantul din Paris în care trebuia să cântăm… Dar eu am zis că e mai bine să rezolvăm cu pace.

Așa încât ne-am înțeles ca pe data de 28 octombrie să refacem trupa în același local, unde voi fi invitat de onoare. Voi cânta pentru toți românii din Paris și din împrejurimi, care vin să ne vadă”, a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.