Reclamă
Reclamă

Mai multe incidente au avut loc la Biroul Electoral Central din Craiova, unde persoane s-au îmbrâncit din cauza nerăbdării de a preda sacii cu voturi. În urma unei altercații, unei persoane i s-a făcut rău și a necesitat spitalizare.

În județul Dolj, doar 150 din 1.000 de secții de votare au reușit să depună buletinele de vot. Conform reprezentanților prefecturii, sunt foarte multe procese verbale greșite care trebuie refăcute, ceea ce prelungește semnificativ procesul. În Craiova, temperaturile au ajuns la 35 de grade Celsius, iar oamenii au așteptat afară ore în șir pentru a putea preda sacii cu voturi. Unii dintre aceștia au declarat că stau de mai bine de 10 ore la coadă.

Din cauza căldurii și a oboselii, mai multe persoane s-au simțit rău, ceea ce a necesitat intervenția ambulanței. Două persoane au fost transportate la spital după ce una dintre ele s-a îmbrâncit cu alți membri ai comisiilor pentru a ajunge mai repede să predea buletinele de vot. Unul dintre cei implicați a fost dus de urgență la spital.

Reclamă

Probleme similare au fost raportate și în sectorul 2 al Capitalei, unde oamenii au așteptat ore întregi pentru a preda procesele verbale de la secțiile de votare. Un președinte de secție a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza căldurii și oboselii. În București, temperaturile au depășit 30 de grade Celsius, accentuând disconfortul participanților.

Rezumatul incidentelor arată că disconfortul termic și greșelile din procesele verbale au contribuit semnificativ la tensionarea situației, necesitând intervenții medicale în ambele locații menționate.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro