Reclamă
Reclamă

Festivalul Saga din București, desfășurat anul acesta la Romaero, a fost marcat de incidente neplăcute. Unul dintre cei mai așteptați artiști din line-up-ul primei zile, DJ-ul olandez Hardwell, și-a anulat set-ul din cauza unor probleme tehnice și a acuzat organizatorii că nu a fost plătit.

„Sunt aici, am călătorit tocmai din Olanda pentru a performa pentru voi. Sunt aici, asta vă spun. Ca să fiu sincer, acest festival de rahat nu mi-a dat niciun rahat de ban pentru a fi aici în această seară dar tot sunt aici, iar echipamentul lor e de rahat. Nu funcționează nimic. Dacă sunt aici înseamnă că vreau să performez pentru voi, dar întregul echipament mă dezamăgește. Nu pot să performez, este imposibil pentru mine să fac asta”, a declarat Hardwell de pe scenă, spre dezamăgirea fanilor care l-au așteptat cu sufletul la gură.

Reacția organizatorilor Saga Festival nu a întârziat să apară. Aceștia au declarat că erau dispuși să rezolve orice fel de problemă tocmai pentru ca artistul să poată performa fără probleme. „Păi, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de la celelalte cinci scene au apucat să performeze în prima zi de SAGA iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Olanda, la fel ca și tine”, au scris organizatorii pe conturile lor de socializare. „Același set pare să funcționeze acum perfect pentru Will Sparks. Am muncit atât de mult pentru a construi SAGA de anul acesta pentru artiști și participanți. Am fi rezolvat orice dificultate tehnică fără efort și în cel mai scurt timp, dacă ne-ai fi lăsat și nu ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a-ți răspunde cerințelor, inclusiv cele legate de plată. Ne pare rău pentru fanii tăi, ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit la București. Nimic în afară de iubire și îți dorim să-ți fie bine”.

Reclamă

SAGA Festival se desfășoară în weekend-ul 6 – 8 iulie la București, aducând la un loc peste 150 de artiști pe cele șapte scene amenajate la Romaero. În prima seară de festival, Rita Ora a făcut spectacol cu show-ul ei la scena principală, iar Sickick, DJ-ul care anul trecut a anunțat pe ultima sută de metri că nu mai ajunge la festival, a reușit să țină fanii în priză.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro