Reclamă
Reclamă

O femeie de 22 de ani a murit săptămâna trecută după ce a fost proiectată pe fereastră de o bandă de alergare într-o sală de sport din West Kalimantan, Indonezia. Incidentul, surprins de camerele de supraveghere, a fost fatal.

Potrivit presei locale, femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, venise la sală însoțită de iubitul ei, care se antrena la etajul superior. Poliția a declarat că tânăra folosea banda de alergare de aproximativ 30 de minute când s-a oprit să-și șteargă fața cu un prosop. În acele momente, și-a pierdut echilibrul și, din cauza benzii aflate în mișcare, a fost proiectată prin fereastra deschisă aflată în spatele ei.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată cum tânăra încearcă să se prindă de tocul ferestrei situate la etajul trei, însă nu reușește și cade. Femeia a fost transportată de urgență la spital, dar, din păcate, nu a mai putut fi salvată, suferind o hemoragie cerebrală puternică.

Reclamă

În urma acestui tragic incident, sala de sport a fost închisă timp de trei zile, iar administratorul sălii este cercetat pentru neglijență. Comisarul de poliție Antonius Trias Kuncurojati a declarat pentru presa locală: „Este foarte ușor pentru cineva să cadă de pe banda de alergare și apoi pe fereastră.” El a explicat că banda de alergare se afla la doar 60 cm de fereastra deschisă, care era foarte mare și aproape de sol.

Poliția a mai constatat că sticla ferestrelor este prea subțire, ceea ce ar putea permite ca accidente similare să se producă chiar dacă ferestrele ar fi închise. Autoritatea a anunțat că autorizația de funcționare a sălii de sport va fi reexaminată. Ancheta în acest caz este în curs.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro