Situație șocantă în Constanța! O femeie a vrut să își arunce copilul în fața mașinilor. Motivul este terifiant. 

O femeie din Constanța a fost oprită de mai mulți trecători în timp ce intenționa să își arunce copilul în fața mașinilor. Femeia susține că acesta este posedat. 

Femeia a fost văzută cu o fetiță aproape dezbrăcată în brațe, alergând spre mașini, șocându-i pe toți cei care vedeau tragicul eveniment. În timp ce alerga, femeia bolborosea niște cuvinte care sunau a descântec. 

A vrut să își arunce copilul în fața mașinii

Conform martorilor de la fața locului, femeia spunea că fetița este posedată și voia să o arunce în fața mașinilor. Mașina cu care a fost adus copilul a fost ridicată de poliție, după ce a fost lăsată în mijlocul unei parcări. 

O femeie povestește tot ce s-a întâmplat. Conform acesteia, fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearceaf. După ce a mers cu copilul în brațe, femeia a pus-o jos, în picioarele goale și i-a acoperit toată fața cu cearceaful respectiv. Ulterior, femeia și-a legat copilul de mâini cu geanta.  

„Vede tot, este posedată!”

„Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că :”Ea vede tot, este posedată”. Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge. Am sunat la poliție. A vrut să arunce copilul în stradă în fața mașinilor, nu am lăsat-o să facă așa ceva! A venit poliția, ce credeți că s-a întâmplat? Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă! Să sperăm că rămâne în viață copilul!”, declară femeie, a conform Antena 3.

Incident șocant în Constanța! O femeie a vrut să își arunce fetița în fața mașinilor: Este posedată, vede tot!

Oamenii legii susțin că au deschis dosar penal și au sesizat Protecția Copilului pentru a se ocupa de caz. 

Ce spun polițiștii

„În cursul zilei de luni, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, precum și pe copilul pe care îl ținea în brațe. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. De asemenea, polițiștii au transmis o sesizare către D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor” au transmis reprezentanții IPJ, potrivit replicaonline.ro. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.