Într-un incident neobișnuit și condamnabil, un fotbalist a fost biciuit de un spectator, la finalul Supercupei Arabiei Saudite, eveniment desfășurat joi seară. Meciul, câștigat de echipa Al Hilal cu scorul de 4-1 în fața formației Al-Ittihad, a fost marcat de acest eveniment nefericit, care s-a soldat cu un atac asupra jucătorului Abderrazak Hamdallah, singurul marcator pentru echipa sa în acea partidă.

Conflictul a început cu un schimb de replici între Hamdallah și un spectator care s-a apropiat de zona terenului pentru a-și exprima nemulțumirea. Situația a degenerat rapid când Hamdallah a aruncat spre acesta o sticlă de apă din plastic, gest la care spectatorul a răspuns printr-un act de violență, aplicând două lovituri de bici. După a doua lovitură, Hamdallah a încercat să riposteze fizic, dar a fost oprit de forțele de ordine prezente la fața locului.

Acest incident vine în contextul unei perioade dezamăgitoare pentru echipa Al-Ittihad, care, în ciuda anticipațiilor pozitive de la începutul sezonului, a terminat Supercupa într-o poziție inferioară și ocupă, în prezent, doar locul patru în clasamentul Saudi Pro League. De asemenea, jucători cheie precum Karim Benzema, menționat și el pentru performanța modestă din meciul respectiv, au continuat să își dezamăgească suporterii.