Tatăl unei eleve din Bacău acuză o profesoară că i-a bătut și umilit fiica. Potrivit declarațiilor bărbatului, cadrul didactic s-ar fi dus după fata la magazinul unde plecase să își cumpere mâncare unde a și agresat-o.

Incidentul s-ar fi petrecut pe data de 6 ianuarie, dar informațiile au ajuns la iveală de abia acum când tatăl adolescentei s-a întors din străinătate de la muncă și fata i-a povestit tot ce s-a întâmplat.

Incident horror în Bacău. O profesoară este acuzată că a bătut crunt o elevă care a întârziat la ore

Tatăl fetei povestește că profesoara în cauză, care este și diriginta ei, a observat când a intrat în casă că fiica lui nu se întorsese din pauză încă. Colegii i-au spus că e la magazinul din apropiere așa că a plecat după ea.

Atunci când a găsit-o în magazinul unde fata mersese să își ia mâncare, fata mai era cu alte două colege mai mari, scrie antena3. Aparent, acest fapt a enervat-o foarte tare pe profesoară și ar fi lovit-o pe elevă repetat cu o umbrelă, a tras-o de păr și i-a vorbit foarte urât.

Incident horror în Bacău. O profesoară este acuzată că a bătut crunt o elevă care a întârziat la ore
Pixabay

Poliția a deschis o anchetă pentru purtare abuzivă

Dar umilințele nu s-au oprit la magazin. Ele ar fi continuat și în sala de clasă. Pentru toate aceste fapte, tatăl elevei a depus o plângere la Poliție și la Inspectoratul Școlar Botoșani.

După ce tatăl fetei a făcut o plângere, polițiștii au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. Și școala a deschis o anchetă internă, chiar dacă tatăl fetei nu a raportat-o pe profesoară și acolo.

Profesoara neagă vehement că s-ar fi purtat abuziv cu eleva despre care se spune că a bătut-o în văzul tututor. Aceasta susține că s-a dus după fată la magazin, dar nu s-a atins de ea și nu a umilit-o.