Un incident șocant a avut loc vineri în fața tribunalului din Manhattan, New York, unde un bărbat și-a dat foc din motive încă necunoscute, în timp ce acolo avea loc procesul fostului președinte Donald Trump în dosarul Stormy Daniels. Poliția s-a mobilizat rapid la fața locului, încercând să salveze victima aflată în flăcări. „Un bărbat și-a dat foc în fața tribunalului. Colectăm informații de la fața locului”, a confirmat un purtător de cuvânt al poliţiei din New York.

Martori oculari și înregistrări video distribuite pe rețelele sociale arată momentul tragis, în care victima, cu mâinile în spatele capului, arde, în timp ce polițiștii încearcă să o ajute. Incidentul a avut loc în jurul orei 13:30, sub ochii jurnaliștilor prezenți pentru a relata desfășurarea procesului lui Trump.

La acel moment, în tribunal se finaliza componența juriului pentru procesul în care Donald Trump este acuzat de plăți ilegale făcute pentru a cumpăra tăcerea Stormy Daniels, o fostă actriță de filme pentru adulți. Trump este vizat de 34 de capete de acuzare pentru falsificarea documentelor contabile ale Trump Organization, riscând până la 4 ani de închisoare dacă este găsit vinovat. Procesul este estimat să dureze până la opt săptămâni.