Un incident ciudat a avut loc la bordul unui avion Delta Airlines. O femeie și-a ridicat cămașa și a început să își alăpteze pisica.

Incident ciudat la bordul unui avion

Un incident de-a dreptul bizar a avut loc într-un avion al companiei Delta Airlines. Evenimentul s-a petrecut în timpul unui zbor de la Syracuse, New York, la Atlanta, Georgia. Întâmplarea a devenit virală atunci când un membru al echipajului a făcut o captură de ecran, cerând ajutor colegilor din Atlanta.

Un mesaj i-a fost transmis femeii prin Sistemul de Adresare și Raportare a Comunicațiilor Avioanelor. Mesajul era următorul:

„ Pasagerul de pe scaunul 13A alăptează o pisică și nu a vrut să o pună înapoi în cuşca de transport când însoţitorul de zbor i-a solicitat să facă asta”, mesaj care va fi ignorat de femeia prea ocupată să își alăpteze pisica.

Întâmplarea a devenit virală atunci când una dintre însoțitoarele de zbor, Ainsley Elizabeth, a postat pe TikTok un mesaj:

„Femeia aceasta avea una dintre acele pisici fără păr înfășurate într-o pătură, așa că arăta ca un copil. Cămașa ei era ridicată și încerca să facă pisica să sugă și n-a vrut să pună pisica înapoi în cărucior. Și pisica țipa pentru propria viață”, a precizat Ainsley Elizabeth pe rețeaua socială.

Incident ciudat la bordul unui avion. O femeie și-a ridicat cămașa și a început să își alăpteze pisica. Imaginile au devenit virale
Twitter

După ce avionul a aterizat în Atlanta, nu s-a mai știut nimic de stăpâna pisicii, însă Ainsley Elizabeth a precizat pe contul de TikTok că angajații companiei s-au ocupat de femeie, conform Daily Mail.

Femeia nu a dorit să colaboreze cu angajații companiei Delta Airlines, așa că a fost solicitat ajutorul echipei Delta Red Coat, cei care sunt considerați:

„Experţi de elită în serviciul clienţilor, instruiţi pentru a gestiona problemele cu pasagerii care au avut loc în timpul zborurilor”.

Compania Delta Airlines a precizat pe site că aceștia încurajează femeile să își alăpteze copiii pe durata unui zbor, însă niciodată nu s-au confruntat cu o astfel de situație, în care o femeie să își alăpteze pisica.