Situația neplăcută pe care Rusia o crează în ultimele săptămâni, este îngrijorătoare pentru toată lumea.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit despre posibilul război dintre Federația Rusă și Ucraina. Invitată la Antena 3, Carmen Harra a mărturisit că este de părere că președintele Vladimir Putin va plăti cu funcția, pentru această escapadă.

Ce o să se întâmple

Începe sau nu războiul? Carmen Harra, previziuni despre conflictul dintre Rusia și Ucraina. „O să-l coste capul…”
YouTube

”Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui.

O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui. Care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.”, a mărturisit Carmen Harra la Atena 3.

Clarvăzătoarea a vorbit și despre situația politică America-Rusia. Carmen Harra susține că Biden este mult prea slab, iar Putin se folosește de acest lucru. Se pare că nimic nu îl poate opri pe președintele Rusiei să își ducă la bun sfârșit un plan mai vechi al său. Devenind astfel prima bătălie reală de după al Doilea Război Mondial.

“Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă. Să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el. Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța.

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina.

Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.”, a conchis Carmen Harra.