După un an economic dificil, întreaga lume spera la o redresare economică în acest an.

Nu a fost însă așa. Ce puțin în primele luni ale anului, sectorul economic nu a stat deloc mai bine ca în 2022. Efectele inflație, ale războiului,dar și ale pandemiei de covid, au construit un adevărat cumul apăsător pentru omenire. De la acest context, scenariul devine unul apocaliptic. Cel puțin așa susține unul dintre cei mai renumiți antreprenori din lume.

Economia lumii se va prăbuși

Robert Kiyosaki este un nume cunoscut acum la nivel mondial. Acesta îl întruchipează pe autorul bestseller-ului “Tată bogat, tată sărac” vândut în peste 30 de milioane de exemplare. Cartea a fost tradusă în peste 50 de limbi devenind un etalon.

În sfera afacerilor, Robert Kiyosaki excelează, astfel că opinia lui este justă pentru mulți.

Renumitul antreprenor a tras concluziile legate de ceea ce se întâmplă în prezent cu economia lumii. De altfel, Kiyosaki a vorbit și despre proiecția din viitor a economiei.

Acesta susține că sectorul financiar al întregii lumi se va prăbuși. Conform opiniei antreprenorului, sistemele bancare vor intra în colaps. Acesta va fi debutul celei mai mari crize economice din istorie, susține antreprenorul.

Va fi cea mai mare criză din istoria omenirii. Sunt foarte îngrijorat. Sper că mă înșel, dar toată economia lumii se prăbușește. Va fi prima recesiune globală din istorie, deoarece afectează toate băncile.”, a spus acesta.

Declarațiile lui au trezit mereu controverse

Renumitul Kiyosaki este admirat de mulți oameni însă a avut mereu parte și de critici. Astfel, opiniile lui au stârnit mereu controverse. Mai ales, unii dintre miliardarii lumii, l-au criticat acid pentru unele opinii personale expuse public. Antreprenorul este pus la zid și pentru relația apropiata pe care o are cu Donald Trump.

Celebrul Kiyosaki a menționat că dolarul american a ajuns să nu mai aibă nici o valoare în prezent.