Reclamă
Reclamă

Ca în fiecare an, sezonul estival românesc se deschide cu o ofertă explozivă. Luni se lansează „Litoralul pentru toţi”, programul adorat de turiștii autohtoni, care vine cu reduceri substanțiale de preț – până la 70% mai mici decât tarifele de vârf din sezon. Aceasta inițiativă reprezintă, pentru mulți, oportunitatea unică de a se bucura de zile însorite la malul mării.

 Cazare pe litoral la preţuri de vis 

Cele mai multe hoteluri vor deschide porțile către o vacanță de neuitat la sfârșitul lunii mai. Dar nu sta pe gânduri! Turiștii pot face deja rezervări pentru sejururi în cadrul acestui program, așa cum ne informează Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Potrivit site-urilor operatorilor de turism, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din staţiunea Venus. Dacă ai pus ochii pe staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, la un hotel de 3 stele. Iar dacă te îndrepți către staţiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

 Pachete all inclusive pentru o vacanţă fără griji 

Poate te întrebi despre pachetele all inclusive? Acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter.

Reclamă
arhivă presă

„Le recomandăm turiştilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări pentru că locurile sunt limitate și se epuizează repede,” ne atrage atenția președintele FPTR, Dragoş Răducan. Așadar, ce mai aștepți? Rezervările se pot face direct la hotel sau prin intermediul agenţiilor de turism. La fel ca la ediţiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

O ofertă care acoperă toate staţiunile de pe litoralul românesc 

Potrivit FPTR, 25 de unități de cazare din toate staţiunile de pe litoralul românesc s-au înscris deja în program, oferind un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Până la începerea programului se așteaptă înscrierea a aproximativ 50 de hoteluri care vor pune la dispoziţia turiștilor aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

Programul „Litoralul pentru Toţi” se află la ediţia cu numărul 42 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Așadar, se conturează o ediție de neuitat, cu o mulțime de opțiuni disponibile pentru cei dornici de soare, mare și relaxare.

 

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro