„Cred că a fost sezonul cu cele mai multe îmbolnăviri, de toate feluri posibile. Adică de la alergii la enterocolite, la tot felul de gripe și răceli.”

Nu mai este mult timp până când telespectatorii vor vedea la Antena 1 unul  dintre cele mai dure show-uri din România. Și în acest an nouă echipe curajoase de vedete au pornit într-o aventură inedită. „America Express” va ajunge în curând pe micile ecrane, iar telespectatorii o să fie uimiți de probele la care au fost supuși concurenții. Irina Fodor a făcut câteva dezvăluiri din spatele camerelor de filmat.

De această dată, Irina Fodor alături de concurenți a pornit pe „Drumul aurului”.  „Asia Express” s-a transformat în „America Express”, iar concurenții au trecut prin Mexic, Guatemala și Columbia, străbătând 7000 de kilometri până la destinația finală. Sezonul a fost unul anevoios și plin de provocări. Chiar și echipa de producție a fost pusă în dificultate.

Irina Fodor a mărturisit că a fost unul dintre cele ai grele sezoane. Iar ghinioanele au fost la fiecare pas. Competiția a fost una intensă, iar îmbolnăvirile și schimbările bruște de planuri au fost la ordine zilei.

„Cred că a fost sezonul cu cele mai multe îmbolnăviri, de toate feluri posibile. Adică de la alergii la enterocolite, la tot felul de gripe și răceli. Doamna doctor chiar a avut de lucru anul acesta cu noi, atât de mult încât, epuizată fiind a avut și ea nevoie de perfuzii.

Nici nu știu cu ce să încep, căci au fost atât de multe lucruri altfel față de ce știm noi încât mi-ar fi foarte greu să descriu un proiect de amploarea asta care a durat două luni, în țările astea minunate, pline de culoare și de energie, o cultură total diferită. Nu știu cum aș putea să descriu toate lucrurile astea într-o frază sau două.”, a declarat Irina Fodor.

În acest an, concurenții care au spus „Da” și care s-au aventurat în marea provocare sunt: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și Dinu, Bie Adam și Mihaela Adam, Puya și Melinda, Bruja și Pufeh, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Diana Bulimar și Larisa Iordache.

Începe America Express! Noul sezon a pus în dificultate pe toată lume, chiar și producția. „Cele mai multe îmbolnăviri…”
Instagram

Irina Fodor, momente grele departe de familie

Deși a fost foarte încântată atunci când a aflat că se va afla la cârma show-ului pentru a doua oară, Irina Fodor recunoaște că a avut parte de momente grele. Filmările au durat timp de două luni, iar despărțirea de familie a fost una grea. Aceasta l-a lăsat acasă pe Răzvan Fodor, dar și pe fiica sa, iar dorul de aceștia a măcinat-o.

Chiar dacă nu s-a bucurat alături de familia sa de experiența din „America Express”, Irina Fodor este încântată că a avut oportunitatea de a vizita țări frumoase și a trăi experiențe inedite.

„Foarte mare a fost dorul de ei. Speram că mă voi obișnui. Speram că anul acesta o să fie mai simplu. Pentru că e deja a doua oară și se spune că odată cu experiența lucrurile devin mai ușoare. Dar nu, n-au fost mai ușoare, a fost la fel de greu.

Din momentul în care am tras ușa casei după mine, m-am urcat în mașină și tot drumul până la aeroport am bocit. E o ruptură așa de puternică, știu că nu e definitivă… Doar că desprinderea aia de acasă nu se poate compara cu nimic. Mi se pare că s-a dus totul de râpă.”, a mai spus Irina Fodor.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.