Reclamă
Reclamă

Din 10 iulie, încep lucrările de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse pe tronsonul bulgar, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Conform informaţiilor furnizate, lucrările vor dura 730 de zile şi se vor desfăşura zilnic între 10 şi 12 ore, informează news.ro.

Lucrările sunt planificate să se desfăşoare „pe segmente rutiere de 400 de metri”, conform IGPR. Traficul rutier nu va fi oprit complet, ci va fi dirijat alternativ pe o singură bandă, prin intermediul semaforizării, indicatorilor rutiere şi al personalului de dirijare.

În prima etapă a lucrărilor, circulaţia va fi restricţionată pe sensul de intrare în Bulgaria, urmând ca ulterior restricţiile să fie aplicate pe sensul de ieşire spre România.

Reclamă

Şoferii sunt sfătuiţi să conducă cu atenţie sporită, să reducă viteza şi să respecte semnalizările temporare impuse în zona de lucru. De asemenea, este important ca aceştia să ia în considerare posibilitatea măririi timpilor de aşteptare la trecerea frontierei.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro