Reclamă
Reclamă

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la un hotel situat într-un cartier de la periferia orașului Ploiești. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului, în clădire aflându-se doar angajatul de la recepție, potrivit News.ro.

Potrivit ISU Prahova, incendiul a afectat un motor electric de la nivelul centralei termice. Flăcările au fost stinse rapid și nu au fost raportate pagube majore.

„Incendiul a afectat un motor electric de la nivelul centralei termice, amplasat la subsolul clădirii. Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp, nefiind înregistrate probleme deosebite. Concomitent, pompierii au acţionat pentru evacuarea fumului care inundase subsolul clădirii”, transmite ISU Prahova, potrivit News.ro.

Reclamă

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Ploiești cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Flăcările, care au izbucnit la un motor electric aflat la subsolul hotelului, au fost controlate cu eficiență de către echipajele de intervenție. Nu au fost raportate probleme medicale sau pagube care să pună în pericol activitatea hotelului pe termen lung. Autoritățile locale au asigurat că situația a fost gestionată eficient și că incidentul nu a afectat alte zone ale clădirii sau cartierului.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro