Reclamă
Reclamă

Este alertă în Ploiești, în urma unui incendiu puternic. Focul a izbucnit la un ansamblu de magazine și firme, iar zeci de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor.

Oamenii din zonă au primit mesaje RO-ALERT din cauza degajărilor mari de fum, iar traficul din zonă a fost restricționat pentru a permite accesul mașinilor de pompieri.

Incendiul, care se manifestă pe circa 200 de metri pătraţi, a izbucnit pe Aleea Chimiei din Ploiești. Pompierii au informat că nu sunt persoane surprinse în interior, potrivit ISU Prahova.

Reclamă

„În total, intervenim cu 4 autospeciale de stingere, o autoscară, 4 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu 28 de subofiţeri şi 6 ofiţeri. Incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidare”, a precizat ISU Ploiești.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro