Reclamă
Reclamă

Un incendiu puternic a izbucnit pe DN4, în apropiere de Șoseaua Olteniței din sudul Capitalei, flăcările extinzându-se rapid în zona afectată.

Inițial, vegetația uscată din apropierea unui complex rezidențial a fost cuprinsă de flăcări, iar ulterior, incendiul s-a extins la una dintre casele din apropiere. Problemele au apărut și pentru echipele de intervenție, când una dintre mașinile de pompieri sosite la fața locului a fost cuprinsă de flăcări și a ars aproape în totalitate. Pompierii au explicat că acest lucru s-a întâmplat din cauza schimbării bruște a direcției vântului care a alimentat flăcările.

Intervenția este descrisă ca fiind extrem de dificilă, iar pentru a face față situației au fost trimise 12 autospeciale de pompieri. Circulația rutieră în zonă este blocată, iar autoritățile au emis un mesaj de alertă prin sistemul RO-Alert. Pompierii avertizează locuitorii să nu se apropie de zona afectată și să lase loc autospecialelor să treacă pentru a permite intervenția la stingerea flăcărilor.

Reclamă

În plus, locuitorii din apropiere sunt sfătuiți să stea cu ușile și ferestrele închise pentru a evita inhalarea fumului toxic și a rămâne în siguranță.

Recapitulând, incendiul izbucnit pe DN4, lângă Șoseaua Olteniței din sudul Bucureștiului, a cuprins vegetația uscată și o casă din apropiere, iar o autospecială a pompierilor a fost distrusă în timpul intervenției. Au fost trimise 12 autospeciale pentru stingerea flăcărilor, iar circulația rutieră în zonă a fost blocată. Un mesaj RO-Alert a fost emis pentru a avertiza populația să nu se apropie de zona afectată și să permită accesul echipelor de pompieri.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro