Un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe Autostrada A1 București-Pitești, pe sensul de mers spre Capitală, la km 34, fără a se înregistra victime. Pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au intervenit cu promptitudine la fața locului.Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit.

„Conducătorul auto și-a dat seama că mașina are o problemă, a oprit pe banda de urgență și a coborât imediat, împreună cu pasagerul care îl însoțea. În momentul în care unul dintre aceștia a deschis portbagajul, mașina a fost cuprinsă de flăcări”, a declarat un reprezentant al ISU Giurgiu. Forțele de intervenție au constatat că autoturismul ardea în totalitate, generând degajări mari de fum, iar incendiul s-a extins și la vegetația de pe marginea drumului, afectând o suprafață de aproximativ 50 mp.

Echipajele sosite la fața locului au inclus o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, însă nu s-au înregistrat persoane rănite. Intervenția a fost dificilă din cauza extinderii rapide a focului, atât la autoturism, cât și la vegetația înconjurătoare.