Reclamă
Reclamă

Un incendiu a izbucnit joi dimineață la un mijloc de transport în comun aflat în mers pe strada Seleușului din Oradea, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 07:50, iar pompierii din cadrul Detașamentului 1 Oradea au intervenit rapid pentru stingerea flăcărilor.

„În dimineața zilei de joi, 27 iunie a.c., în jurul orei 07.50, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au stins un incendiu izbucnit la un mijloc de transport în comun, aflat în mers pe strada Seleușului din municipiu”, anunță ISU Bihor.

În momentul în care șoferul a sesizat incendiul, acesta a oprit autovehiculul, permițând celor două persoane aflate în mașină să se autoevacueze imediat și în siguranță. „Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de efectul termic al curentului electric”, precizează ISU Bihor.

Reclamă

ISU Bihor a confirmat că nu au existat persoane rănite în urma incendiului. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale izbucnirii focului pentru a preveni astfel de incidente pe viitor.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro