Evenimentul a avut loc în urmă cu puțin timp

Panică pentru clienții unuia dintre cele mai aglomerate centre comerciale din Capitală. În urmă cu puțin timp un autoturism din parcarea acestuia a fost mistuit de flăcări. Autoritățile au intervenit rapid pentru a evita ca un astfel de incendiu să se extindă

Incendiu într-o parcare închisă, ticsită de mașini

În perioadele de weekend, centrele comerciale sunt extrem de aglomerate. La fel s-a întâmplat și astăzi în cadrul mall-ului AFI Cotroceni. Bucureștenii care s-au aflat astăzi la cumpărături in această unitatea comercială au tras o sperietură uriașă. Totul după ce un autoturism a fost cuprins de flăcări în parcarea subterană.

Teama celorlalți șoferi care au parcat în aceeași incintă a fost ca focul să nu se extindă și în jur. De altfel, fiind într-o parcare închisă, fumul dens ar fi putut pune viața oricui în pericol.

După izbucnirea incendiului a fost alertat serviciul unic de urgență prin 112. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns imediat la fața locului.Centrele comerciale mari au un sistem de alarmă în caz de incendiu puternic. Acesta s-a declanșat creând multă panică în rândul bucureștenilor care se aflau în momentele respective în incintă.

Angajații mall-ului au transmis constant mesaje prin cadrul difuzoarelor amplasate în cadrul mall-ului. Totul cu intenția de a diminua panica celor aflați la cumpărături.Autoritățile fac cercetări pentru a afla care sunt cauzele izbucnirii incendiului.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.