Două persoane, o femeie și un bărbat au fost blocați în propria locuință de un incendiu puternic.

Reclamă

Se pare că femeia în vârstă de 60 de ani împreună cu bărbatul în vârstă de 50 de ani se aflau în casa acestora atunci când a izbucnit focul, fumul produs de incendiu – a ținut în loc pe cei doi soți nemaiputând să iasă din casă.

Scăparea lor a venit din partea a 2 pompieri ce nu se aflau în programul de lucru, însă cu toate acestea, bărbații au sărit în ajutorul persoanelor și le-au scos din casă.

Reclamă

La fața locului s-a prezentat o autospecială împreună cu o ambulanță și a preluat pe cele cele două persoane pentru verificări amănunțite la spital. Aceștia se pare că prezentau arsuri de gradul 1 la nivelul feței și atacuri de panică.

Până la ajungerea forţelor de intervenţie la faţa locului, doi colegi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia aflaţi în timpul liber au intervenit prompt şi au pătruns în interiorul casei, evacuând victimele. Acestea, un bărbat de 50 ani şi o femeie de 60 ani, au fost transportate la spital, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei, intoxicaţie uşoară cu fum şi atac de panică”