Un incendiu de proporții a izbucnit marți în Sectorul 2 al Capitalei, soldându-se cu moartea unei persoane, conform declarațiilor oficiale ale ISU București-Ilfov. Focul a cuprins o locuință și acoperișul unei alte case, provocând degajări mari de fum și afectând o suprafață estimată la aproximativ 150 metri pătrați pe strada Culea Nicolae.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta, situata pe str. Culea Nicolae din Sectorul 2. Incendiul se manifestă cu  degajări mari de fum la o locuinţă tip parter și la acoperișul celei de-a doua, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp”, a comunicat ISU București-Ilfov.

Pentru gestionarea situației, la fața locului au intervenit 8 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de decarcerare și două ambulanțe SMURD. Acțiunile de intervenție sunt în curs, iar eforturile se concentrează pe localizarea și stingerea incendiului, precum și pe verificările în spațiile interioare pentru identificarea altor posibile victime.